Single Post

Ultradent promoveaza sanatatea de ziua mondiala a sanatatii orale

13-03-15 Scris de mircea

Cabinetul Stomatologic Ultradent anunta initierea unei campanii promotionale cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii Orale, celebrata la nivel international in fiecare an pe data de 20 martie. In acest sens, compania va asigura tuturor pacientilor, pe perioada lunii martie a.c., informatii si consultatii gratuite.
”Zambet pe viata” – “Smile for life!”, sloganul zilei mondiale a sanatatii orale, va fi promovat in Cabinetul Stomatologic  Ultradent prin oferirea de informatii si consultatii in mod gratuit tuturor celor interesati. De asemenea, specialistii cabinetului nostru vor initia o ampla campanie de informare despre imbunatatirea sanatatii orale in cadrul unitatilor de invatamant prescolar, scolar, gimnazial si preuniversitar, prin sustinerea unor prezentari si concursuri adaptate varstei copiilor. Pe aceasta cale, adresam invitația tuturor unitaților de invațamant care doresc sa se inscrie in programul nostru sa ne contacteze sau sa faca o rezervare online direct pe pagina noastra www.ultradent.ro”, declara Dr. Mihai Andrei, director general Ultradent.
Actiunile companiei prilejuite de Ziua Mondiala a Sanatatii orale fac parte din strategia de constientizare a importantei sanatatii orale la nivel mondial, inițiata de Federația Dentara Internationala.
    “Datele statistice disponibile la nivel mondial arata ca peste 90% din populația Terrei sufera de probleme dentare, cele mai importante fiind caria dentara și boala parodontala. Cum Romania se afla printre țarile a caror populație se confrunta cu asemenea probleme, consideram ca trebuie tras un semnal de alarma pentru toți romanii pentru adoptarea unui comportament corect și preventiv in ceea ce privește sanatatea orala!”, subliniaza Dr. Mihai Andrei.


DESPRE ULTRADENT

Cabinetul Stomatologic Ultradent beneficiaza de o echipa de profesioniști, cu multiple specializari, dar si de dotarea ultramoderna necesara tratamentelor stomatologice la cel mai inalt nivel. Peste 1.500 de pacienti au trecut in ultimul an pe la Ultradent si au plecat cu zambetul pe buze, avand o dantura perfect sanatoasa. Cabinetul progreseaza si se modernizeaza permanent pentru a oferi pacienților servicii profesionale de cel mai inalt nivel. Informatii suplimentare sunt disponibile la www.ultradent.ro.

Da-i share acestui articol